Ученици од „Ѓорче Петров“ од Кавадарци промовираат здрава исхрана

Активирај се, 23.02.2015 год.

Кумановските „билингвалци“ ја посетија Франција

Низ ходниците, 23.02.2015 год.

„Зоотехна 2015“ со нови искуства за средношколците

Низ ходниците, 23.02.2015 год.

Средношколски конкурс „Изрази се преку медиумите“

Низ ходниците, 18.02.2015 год.

Со ИКТ до подобра младинска работа

Активирај се, 18.02.2015 год.

Час по приватност во „Јосип Броз Тито“

Активирај се, 18.02.2015 год.

Документарен филм и „Аманет“ од битолското економски училиште

Активирај се, 18.02.2015 год.

Слободанка Чичевска, актерка: Драга ми е работата со учениците од велешката гимназија

Активирај се, 18.02.2015 год.

Ива Спасовска, моден дизајнер: Креирам и остварувам

Активирај се, 18.02.2015 год.