Ученици од „Кочо Рацин“ волонтираа

Активирај се, 26.12.2014 год.

Четврта традиционална претстава на „Арсени Јовков“

Активирај се, 26.12.2014 год.

„Алгоритам“ во ФИНКИ

Активирај се, 26.12.2014 год.

Гласни, пијани, оптимисти

Активирај се, 26.12.2014 год.

Драг Дедо Мраз…

Активирај се, 26.12.2014 год.

Земјата се врти околу парите?

Активирај се, 26.12.2014 год.

Со отворен ум до европски развој

Активирај се, 26.12.2014 год.

Електротехниката го заинтересира и претседателот Иванов

Активирај се, 17.12.2014 год.

Философски молк и книжевна дискусија

Активирај се, 17.12.2014 год.