Средношколи од „Зеф Љуш Марку“ учат право во младински клуб

Низ ходниците, 26.11.2014 год.

Поезија израпувана и испеана пред микрофон

Активирај се, 26.11.2014 год.

„Да“ за сексуално образование

Активирај се, 26.11.2014 год.

Генерациски дијалог

Активирај се, 26.11.2014 год.

Бетмен Велит: Никогаш не одев со готов состав на писмена по Македонски

Активирај се, 19.11.2014 год.

Драган Спасов – Дац: Веднаш се менувам за една недела во средно

Активирај се, 19.11.2014 год.

Стратификација во современото општество

Активирај се, 19.11.2014 год.

Пратеници дискутираа со средношколци за младински активизам

Активирај се, 17.11.2014 год.

„Лузна“ за жртвите на трговија со луѓе

Активирај се, 10.11.2014 год.