Средношколци од Богданци освоија први места на Образовното рандеву

Низ ходниците, 26.11.2014 год.

Монографија и приредби за 50 години „Браќа Миладиновци“

Низ ходниците, 26.11.2014 год.

45 години гордост за „Марија Кири – Склодовска“

Низ ходниците, 26.11.2014 год.

„Џифони“ е филмско искуство за средношколците

Низ ходниците, 26.11.2014 год.

Диско дискографија

Активирај се, 26.11.2014 год.

Поезија израпувана и испеана пред микрофон

Активирај се, 26.11.2014 год.

Завесите на младинските лица

Активирај се, 26.11.2014 год.

Учествувај на Медиумскиот ден за средношколци

Активирај се, 25.11.2014 год.

Бетмен Велит: Никогаш не одев со готов состав на писмена по Македонски

Активирај се, 19.11.2014 год.