Софија Теодор: По пластичните операции одам во Америка

Активирај се, 08.10.2014 год.

Зборови

Активирај се, 26.08.2014 год.

Матурска рубикова коцка

Активирај се, 02.06.2014 год.

Денови на електротехниката во „Михајло Пупин”

Низ ходниците, 28.05.2014 год.

Матурантите играа квадрил на скопскиот плоштад

Активирај се, 23.05.2014 год.

Самит за млади во Даблин

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Изработете креативно видео и освојте патување во Њујорк

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Натпревар за најдобар постер

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Летен камп за средношколки

Низ ходниците, 19.05.2014 год.