Медиумски ден

Uncategorised, 28.05.2014 год.

Интервју со лид вокалот на Рипортерс, Петрит Сарачини

Активирај се, 28.05.2014 год.

Матурантите играа квадрил на скопскиот плоштад

Активирај се, 23.05.2014 год.

Тренинг за културна соработка

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Натпревар за едноминутно видео

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Натпревар за најдобар постер

Низ ходниците, 19.05.2014 год.

Детекција и превенција од употреба на психоактивни супстанции

Активирај се, 17.05.2014 год.

Ања Буховски: Медиумите, колективната свест и јас

Активирај се, 17.05.2014 год.

Најдобрите екипи и поединци од Скопје на Гимназијада 2014

Активирај се, 17.05.2014 год.