d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
vs us

(Де)конструирај ги медиумите 2014

vs usПроектот „(Де)конструирај ги медиумите“ продолжува да ја унапредува медиумската и дигиталната писменост меѓу средношколците од сите училишта во Македонија. Бројните активности за зајакнување на критичкото размислување и новинарските и мултимедијалните вештини ви овозможуваат да се изразите преку различни медиумски форми и да ја зголемите вашата свест за граѓански активизам.

Повеќе за проектот „(Де)конструирај ги медиумите“