ПРОЕКТИ |

(Де)конструирај ги медиумите 2013

feat-img

vs evansВисоката школа за новинарство и за односи со јавноста и „Медиум“ обучија стотина средношколци од Скопје во рамки на проектот „ (Де)конструирај ги медиумите“.

Повеќе за проектот „(Де)конструирај ги медиумите“