d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Пелагонија

Со новата Стратегија за енергетиката, се предвидува во следните две децении во земјата да се затворат сите термоелектрани што работат на јаглен, односно да преминат кон обновливи извори на енергија.