Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Јас мислам вака

Milos B Andonovskiм-р Милош Б. Андоновски, театарски педагог и режисер

Jas mislam vaka Tijana AtanasovskaТијана Атанасовска, СОУ „Свети Кирил и Методиј“ - Неготино

jas mislam vaka ana trifunovaАна Трифунова, СОУ „Ванчо Прке“ - Виница

Jas mislam vaka Gabriela LeskovaГабриела Лескова, СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес

jas mislam vaka milica todorovaМилица Тодорова, СОУ „Кочо Рацин“ - Свети Николе

Jas mislam vaka Ivan MitrovskiИван Митревски, СУГС „Јосип Броз-Тито“ - Скопје

jas mislam vaka angela arsenijevikАнѓела Арсенијевиќ, СУГС „Георги Димитров" - Скопје

Jas mislam vaka Sara StojanovskaСара Стојановска, СОУ „Гимназија Јосип Броз Тито” - Битола

Jas mislam vaka Daniel SmiljkovДаниел Смиљков, СОУ „Митко Пенџуклиски“ - Кратово

20 MATEJA TRICHKOVSKA RМатеја Тричковска, СОУ „Кочо Рацин“ - Свети Николе

Jas mislam vaka Mateja TrickovskaМатеја Тричковска, СОУ „Кочо Рацин“ - Свети Николе

DSC 0161Александра Теменугова, Висока школа за новинарство и за односи со јавноста и раководителка на проектот „Коалиција за медиумска писменост“

jas mislam vaka oliver ivanovОливер Иванов, СОУ „Митко Пенџуклиски“ - Кратово

JAS MISLAM VAKA ANA MARIJA ZAFIROVAАна-Марија Зафирова, СОУ „Кочо Рацин“ - Свети Николе

JAS MISLAM VAKA NEGOTINOТијана Атанасовска, СОУ „Св. Кирил и Методиј“ - Неготино

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk