Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Камп за медиумска писменост

Правењето на ТВ емисии, фото стории, новинарски текстови беа само дел од темите со кои се запозна Тамара Тодева учесничка на кампот за медиумска писменоста во Штип. „Се надевам дека сите ќе имаат можност да присуствуваат на една ваква прекрасна програма.“ вели таа. Погледнете го видеото во кое го сподели своето искуство.

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk