Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Камп за медиумска писменост

„Најголем впечаток на овој камп ми остави предавањето по фотографија и затоа се пријавив да правам фото стории. Ми се допадна интерактивноста и практичноста, предавачите ни даваа примери и вежби преку кои навистина научивме.“ вели Стефан Митиќ, вљубеник во фотографијата. Погледнете го видеото и дознајте што научил Стефан на Кампот за медиумска писменост.

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk