Како да користите вештачка интелегенција за новинарски приказни?

Активирај се, 11.06.2024 год.

Ни треба лек за пропагандата на фармацевтските гиганти

Анализирај, 31.05.2024 год.

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

Активирај се, 28.05.2024 год.

Повик за средношколски камп за медиумска писменост 2024

Активирај се, 20.05.2024 год.

Државните универзитети заглавени во бирократски процедури

Активирај се, 14.05.2024 год.

Динамично и одговорно – новинарството низ призмата на една студентка

Активирај се, 14.05.2024 год.

Лагите на екстремната популистичка десница

Анализирај, 30.04.2024 год.