d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
ustav-za-vesti-priracnik-za-pravilno-razbiranje-na-vestite-medium

Устав за вести – Прирачник за правилно разбирање на вестите

ustav-za-vesti-priracnik-za-pravilno-razbiranje-na-vestite-medium

Институтот за комуникациски студии ви го претставува серијалот видеа со Новко, суперхеројот кој се справува со дезинформациите, пропагандата, лажните вести и манипулациите во медиумите. Во првата од четирите епизоди Новко (Петар Цветковски) и неговата колешка Снешка (Ирена Илиевска) го објавуваат УСТАВОТ ЗА ВЕСТИ – Прирачник за правилно разбирање на вестите.

Албанска верзија