d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Vnimavaj propaganda

Внимавај, пропаганда!

Vnimavaj propaganda

Во третата епизода, нашите новинарски херои влегуваат во Бирото за пропаганда и ни ги откриваат алатките кои пропагандата ги користи при манипулација на граѓаните.

Албанска верзија