“Gazetaria është profesion interesant dhe tërheqës”

Aktivizohu, 12.10.2023 год.

Puna në terren – pjesa më e bukur e praktikës njëmujore të manastirasit, David

Aktivizohu, 05.10.2023 год.

Njihu me “Xhaxhi Kokëfortin” dhe bëhuni rezistent ndaj dezinformatave

Guglo në mënyrë të zgjuar, 02.10.2023 год.

Gazetaria si përcaktim i mundshëm për kuriozen Ana Marija

Aktivizohu, 18.08.2023 год.

MIGRIMI PO I BOSHATISË SHKOLLAT !

Aktivizohu, 28.07.2023 год.

Manual për teorinë e konspiracionit

Analizo, 19.06.2023 год.

Çfarë janë cookie (datoteka tekstuale) dhe trakerë (gjurmues) që përdoren nga ueb faqet?

Guglo në mënyrë të zgjuar, 15.06.2023 год.

Manipulimi në komunikim dhe gabimet logjike

Analizo, 15.06.2023 год.

Si të mbroni veten nga vjedhja e të dhënave personale kur bëni blerje online

Guglo në mënyrë të zgjuar, 15.06.2023 год.