Politika për përdorimin e cookies

Kjo faqe interneti përdor cookies. Cookies janë skedarë të vegjël tekstesh që faqet e internetit mund t’i lënë në kompjuterin ose telefonin tuaj celular dhe të njëjtat t’i lexojnë nga kompjuteri juaj. Me ndihmën e këtyre cookies, faqet e internetit mund të mbajnë mend cilësimet e gjuhës suaj, të marrin informacione për shfletuesin tuaj, adresën tuaj IP dhe të tjera.

Për të përdorur cookies kërkohet pëlqimi (dakordi) juaj. Pëlqimin tuaj mund ta ndryshoni në çdo kohë.

Pëlqimi juaj vlen për faqen e internetit: doma.edu.mk

Çfarë cookies përdorim

Në faqen tonë të internetit përdorim cookies bazë, cookies funksionale, cookies analitike dhe cookies marketingu.

Cookies bazë (të domosdoshme)

Cookies bazë janë të nevojshme për të mundësuar funksionalitetin bazë të faqes. Këto mundësojnë funksionalitetin bazë të faqes së internetit dhe ruajnë sigurinë e saj, pa mbledhur të dhëna për ju.

Cookies analitike (opsionale)

Këto cookies përdoren për të pasur një pasqyrë më të mirë se si përdoruesit e përdorin këtë faqe interneti. Ne i përdorim këto cookies në bashkëpunim me palët e treta që ofrojnë shërbime të tilla si Google Analytics dhe Microsoft Clarity, kështu që duke pranuar këto cookies, ju jeni dakord me politikën e tyre të përdorimit. Këto cookies mbledhin informacione për numrin e vizitorëve, burimin nga i cili keni ardhur në faqen tonë të internetit, vendndodhjen e përafërt gjeografike, kategorinë e moshës, cilat pjesë të faqes së internetit i shikojnë përdoruesit, ku klikojnë, etj.

Cookies marketingu (opsionale)

Këto cookies përdoren për t’u shfaqur vizitorëve reklamat përkatëse. Këto cookies ndjekin lëvizjen tuaj nëpër faqe dhe mbledhin informacione në mënyrë që t’ju shërbejnë reklama specifike.

Ne nuk përdorim cookies për reklamim, por videot tona janë të hostuara në platformën YouTube, e cila, nëse jeni dakord, do të mbledhë informacione të tilla për ju. Nëse jeni dakord me këto cookies dhe shikoni videot e vendosura, ju pranoni politikën e përdorimit të YouTube.

Lista e cookies

Më poshtë do të gjeni një listë të cookies dhe informacionet teknike në lidhje me to.

Elementor

Statistics (anonymous)

Usage

We use Elementor for content creation. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Statistics (anonymous)

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

WordPress

Functional

Usage

We use WordPress for website development. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Microsoft Clarity

Statistics, Marketing/Tracking

Usage

We use Microsoft Clarity for heat maps and screen recordings. Read more

Sharing data

For more information, please read the Microsoft Clarity Privacy Statement.

Statistics

Name
Expiration
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
Function
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Stripe

Functional

Usage

We use Stripe for payment processing. Read more

Sharing data

For more information, please read the Stripe Privacy Statement.

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Polylang

Functional

Usage

We use Polylang for locale management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Google Analytics

Statistics

Usage

We use Google Analytics for website statistics. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Statistics

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Burst Statistics

Statistics (anonymous)

Usage

We use Burst Statistics for website statistics. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Statistics (anonymous)

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Posts View Counter

Functional

Usage

We use Posts View Counter for website statistics. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Google Fonts

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Fonts for display of webfonts. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Google reCAPTCHA

Marketing/Tracking

Usage

We use Google reCAPTCHA for spam prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

YouTube

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use YouTube for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the YouTube Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Facebook Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages
Name
Expiration
session
Function
Provide functions across pages

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Name
e_kit-elements-defaults
Expiration
Function
Name
Expiration
Function
Name
cmplz_consenttype
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_consented_services
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_policy_id
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_marketing
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_statistics
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_preferences
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_functional
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_banner-status
Expiration
365 days
Function
Name
WP_DATA_USER_4
Expiration
Function
Name
wpEmojiSettingsSupports
Expiration
Function
Name
e_event-tracker
Expiration
Function
Name
dark-mood
Expiration
Function
Name
lastExternalReferrerTime
Expiration
Function
Name
lastExternalReferrer
Expiration
Function
Name
rank-math-option-search-index
Expiration
Function
Name
rank-math-option-sitemap-index
Expiration
Function
Name
rank-math-option-general-index
Expiration
Function
Name
rank-math-option-titles-index
Expiration
Function
Name
WP_DATA_USER_8
Expiration
Function
Name
debug
Expiration
Function
Name
bis_data
Expiration
Function
Name
yesp-cookies-accept
Expiration
Function

Pëlqimi (dakordi) për përdorimin e cookies

Kur vizitoni për herë të parë faqen tonë të internetit, do t’ju shfaqet një dritare që shpjegon cookies. Sapo të klikoni në “Ruaj cilësimet”, ju pranoni përdorimin tonë të kategorive të cookies dhe shtesave që keni zgjedhur në dritare, siç përshkruhet në këtë Politikë për përdorimin e cookies. Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookies përmes shfletuesit tuaj, por kini parasysh se në këtë rast, faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë siç duhet.

Menaxhimi i pëlqimit (dakordit) për përdorimin e cookies

Informacion kontakti

Instituti për Studime të Komunikimit
Jurij Gagarin 17/1-1, 1000 Shkup
Maqedoni
Email: [email protected]
Telefoni: +389 2 3090 004

Lexoni Politikën e privatësisë.