Niveli i inflacionit: interpretimi dhe manipulimi i ndryshëm

Analizo, 31.01.2024 год.

Problemi me prezantimin e nivelit të borxhit publik

Analizo, 31.01.2024 год.

Paga neto mesatare: sa është rritur nga viti i kaluar?

Analizo, 31.01.2024 год.

THIRRJE PËR SHKOLLA TË MESME PËR PJESËMARRJE NËTHIRRJE PËR SHKOLLA TË MESME “SPRINT GAZETARESK: PRAKTIKË DINAMIKE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË MEDIA”

Lajme, 05.12.2023 год.

“U paraqita për praktikë në media për të shkruar për gjithçka që të rinjve u mungon në Kumanovë”

Aktivizohu, 12.10.2023 год.

Puna në terren – pjesa më e bukur e praktikës njëmujore të manastirasit, David

Aktivizohu, 05.10.2023 год.

„Gjithmonë kam dashur të punoj në televizion” 

Aktivizohu, 12.09.2023 год.

Dhunë mes bashkëmoshatarëve në rrjetet sociale ka, por si të parandalohet?

Aktivizohu, 31.07.2023 год.

MIGRIMI PO I BOSHATISË SHKOLLAT !

Aktivizohu, 28.07.2023 год.