NË SHKUP NUK KA LIBRARI SHQIPTARE

Aktivizohu, 08.04.2024 год.

Niveli i inflacionit: interpretimi dhe manipulimi i ndryshëm

Analizo, 31.01.2024 год.

Treguesit në natyrë në publik

Analizo, 31.01.2024 год.

Paga neto mesatare: sa është rritur nga viti i kaluar?

Analizo, 31.01.2024 год.

THIRRJE PËR SHKOLLA TË MESME PËR PJESËMARRJE NËTHIRRJE PËR SHKOLLA TË MESME “SPRINT GAZETARESK: PRAKTIKË DINAMIKE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË MEDIA”

Lajme, 05.12.2023 год.

“Gazetaria është profesion interesant dhe tërheqës”

Aktivizohu, 12.10.2023 год.

Puna në terren – pjesa më e bukur e praktikës njëmujore të manastirasit, David

Aktivizohu, 05.10.2023 год.

„Gjithmonë kam dashur të punoj në televizion” 

Aktivizohu, 12.09.2023 год.

Gazetaria si përcaktim i mundshëm për kuriozen Ana Marija

Aktivizohu, 18.08.2023 год.