d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Доживотно искуство на кампот за медиумска писменост во Штип

Правењето на ТВ емисии, фото стории, новинарски текстови беа само дел од темите со кои се запозна Тамара Тодева учесничка на кампот за медиумска писменоста во Штип. „Се надевам дека сите ќе имаат можност да присуствуваат на една ваква прекрасна програма.“ вели таа. Погледнете го видеото во кое го сподели своето искуство.