Вести

Промовиран е Речникот на медиумската писменост

31.05.2023 год. | 2 мин. читање

Вести

Промоција на Речник на медиумска писменост

30.05.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Избрани овогодишните средношколци кои ќе поминат едномесечна пракса во медиум

30.05.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

#CyberCafeChat: Работилница за дигитална безбедност за млади

13.04.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Дигиталните медиумски трендови ги приближивме до 45 учесници на мастер часовите за медиуми и новинарство

11.04.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

СОУ „Гоце Делчев“ од Валандово – средно училиште или мини претпријатие?

30.03.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Новинарски спринт: Динамична пракса за средношколци во медиуми

13.03.2023 год. | 3 мин. читање

Вести

Никој не е заштитен од дезинформации

6.03.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Да научиме да препознаваме дезинформации

28.02.2023 год. | < 1 мин. читање