Вести

Дигиталните медиумски трендови ги приближивме до 45 учесници на мастер часовите за медиуми и новинарство

11.04.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

СОУ „Гоце Делчев“ од Валандово – средно училиште или мини претпријатие?

30.03.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Новинарски спринт: Динамична пракса за средношколци во медиуми

13.03.2023 год. | 3 мин. читање

Вести

Никој не е заштитен од дезинформации

6.03.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Да научиме да препознаваме дезинформации

28.02.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Камп за медиумска писменост 2023

23.01.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Средношколците од АСУЦ „Боро Петрушевски“ учеа како да препознаваат дезинформации

25.11.2022 год. | < 1 мин. читање

Вести

Средношколците најчесто препознаваат дезинформации во здравството и политиката

26.10.2022 год. | < 1 мин. читање

Вести

Како да препознаете deep fake, лажни фотографии и дезинформации

20.10.2022 год. | 2 мин. читање