Вести

Високата школа за новинарство и „Нова Македонија“ одржаа медиумска лабораторија во Виница

5.12.2016 год. | < 1 мин. читање

Вести

Промовирана Коалицијата за медиумска писменост

18.11.2016 год. | 2 мин. читање

Вести

Промоција на коалицијата за медиумска писменост

17.11.2016 год. | < 1 мин. читање

mediumska laboratorija 1f
Вести

Организиравме медиумска лабораторија во Велес

27.10.2016 год. | < 1 мин. читање

Вести

Информативна средба за повикот за доделување грантови за поттикнување на медиумската и информациската писменост

18.10.2016 год. | 2 мин. читање

Вести

Заклучоци од конференцијата за медиумска писменост

28.09.2016 год. | 2 мин. читање

Вести

Конференција за медиумска писменост

22.09.2016 год. | 2 мин. читање

Вести

Трета медиумска лабораторија во Охрид

21.09.2016 год. | < 1 мин. читање

Вести

Високата школа ќе учествува во УНЕСКО-виот комитет при Global Week 2016

15.09.2016 год. | < 1 мин. читање