Вести |

Излезе февруарскиот број „Медиум“

feat-img

Читајте го последниот број Медиум“:
– исполовите врски и сексуалното образование кај средношколците се уште се табу-тема
– интервју со младата јутјуберка Изабела Пан
– Стрип
– Медиумска лабораторија во „Никола Карев“

#МедиумВесникНаСитеСредношколци
https://issuu.com/medium.edu.mk/docs/medium28_nov-master