Вести

Обука за медиумска писменост за новинари и уредници

6.04.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Истражување за медиумската писменост во 28 земји на ЕУ

6.04.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Медиумската писменост и новинарството во високото образование

6.04.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Медиумска лабораторија во Свети Николе

17.03.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Обука за стретегија за дигитални комуникации

3.03.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Излезе февруарскиот број „Медиум“

3.03.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Медиумски ден 2016

28.02.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Обука за медиумска писменост

28.02.2017 год. | < 1 мин. читање

Вести

Работилница за новинарство во гимназијата „Никола Карев“

28.02.2017 год. | < 1 мин. читање