d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Можност да се научи повеќе за новинарството

Да се биде на средношколскиот камп за медиумска писменост за Давид Михајлов преставуваше можност да се научи повеќе  за новинарството, како се спрема  ТВ емисија од избор на тема до снимање и монтажа, како се прави фото сторија но и да се биде медиумски писмен. Погледнете го видеото и дознајте какво е искуството на Давид од летниот камп за медиумска писменост.