d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Кампот за медиумска писменост – од интерес до знаење

„Најголем впечаток на овој камп ми остави предавањето по фотографија и затоа се пријавив да правам фото стории. Ми се допадна интерактивноста и практичноста, предавачите ни даваа примери и вежби преку кои навистина научивме.“ вели Стефан Митиќ, вљубеник во фотографијата. Погледнете го видеото и дознајте што научил Стефан на Кампот за медиумска писменост.