d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Практични знаења што можам да ги применувам секојдневно

„Научив многу корисни работи коишто ќе можам како во училиште така и во секојдневниот живот да ги применам“, раскажува Лазара Стојкова, учесничка на летниот медиумски камп во Штип. Погледнете го видеото и дознајте што научилаЛазара на Кампот за медиумска писменост.