економија

Проблемот со презентацијата на нивото на јавниот долг

Проблемот со презентацијата на нивото на јавниот долг

Анализирај

12.01.2024 год. | 2 мин. читање

Просечна нето плата

Просечна нето плата: колку е зголемена од лани?

Анализирај

21.12.2023 год. | 3 мин. читање