Камп за медиумска писменост

Меѓуврсничкото насилство меѓу средношколците

Меѓуврсничкото насилство меѓу средношколците

Активирај се | Создадено од вас

18.07.2024 год. | < 1 мин. читање

ChatGPT-играчка што ќе го промени човештвото

Активирај се | Создадено од вас

7.08.2023 год. | 2 мин. читање

Лажни информации им ја матат водата на младите

Активирај се | Создадено од вас

25.07.2023 год. | 4 мин. читање

Кампот за медиумска писменост во 5 минути

Активирај се | Создадено од вас

20.07.2023 год. | < 1 мин. читање

Социјални мрежи: Младите заробени во лажниот свет на инфлуенсерите

Активирај се | Камп за медиумска писменост | Создадено од вас

18.07.2023 год. | 2 мин. читање

Молчењето не е злато кај врсничкото насилство

Активирај се | Создадено од вас

10.07.2023 год. | 4 мин. читање

Врсничко насилство: Учениците ранливи поради недостигот од психолози

Активирај се | Создадено од вас

6.07.2023 год. | 4 мин. читање