Низ ходниците

Јубилејни 75 години настава на македонски јазик – Како се чуваше зборот

Активирај се | Создадено од вас

10.02.2020 год. | 2 мин. читање

Над 130 средношколци од прва рака учеа како работат медиумите

Активирај се | Создадено од вас

28.01.2019 год. | < 1 мин. читање

Како да станеш медиумски писмен средношколец за 30 минути?

Активирај се | Создадено од вас

10.01.2018 год. | 2 мин. читање

genialen-um1

Генијален ум на располагање

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | 2 мин. читање

zamea

Запеа и почна да ги освојува срцата на слушателите

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | 2 мин. читање

zlo-ne-misli

Кој пее зло не мисли

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | 2 мин. читање

site-polinja1

Одлични се во економија и право, а успешни на сите полиња

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | 2 мин. читање

mladi-petpriemaci-ambasadori1

Млади претприемачи и амбасадори на Македонија

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | 2 мин. читање

ku-proekt-sred

Кумановски средношколци преку проект го доживеаја небото над Шпанија

Активирај се | Создадено од вас

30.04.2015 год. | < 1 мин. читање