d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
izrazi se logoa mala

Изрази се преку медиумите

izrazi se logoa mala„Изрази се преку медиумите“ – конкурст за најдобар средношколски медиумски производ. Високата школа за новинарство и за односи со јавноста шест години по ред го организира конкурсот за најдобар средношколски медиумски производ „Изрази се преку медиумите“. Секоја година, средношколците од цела Македонија се натпреваруваат со есеј, постер, фото-приказна или едноминутно видео на различни теми. Најкреативните ученици беа наградени со стипендија за студирање на Школата, подржана од медиумите со кои ВШ соработува.

Производите од конкурсот „Изрази се преку медиумите“, може да ги погледнте на следниот линк:  Изрази се преку медиумите