d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Фаца на месецот

Еден од милениците на навивачите и на пошироката ракометна публика, пикерот на ракометниот клуб „Вардар“ и на машката ракометна репрезентација на Македонија, Стојанче Стоилов, е „Фаца на месецот“ во првиот

Мојата соработка со нив е изразена преку другата емисија, „За животот“, каде што средношколците можат да ми гостуваат и да ги посочат своите проекти или идеи кои заслужуваат јавно внимание. Медиум: Огнен

Повеќе од еден месец средношколци од речиси сите училишта во Македонија предводени од Средношколскиот пленум бојкотираат поради незадоволството од новите измени за екстерното тестирање. Во овој број на „Медиум“ го интервјуираме

Актерот кој со својата оригинална смисла за хумор ја „запали“ публиката со неговите стендап настапи, Марјан Георгиевски во интервју за „Медиум“ раскажува за почетоците на неговата кариера и копа низ

Влатко Васиљ е еден од најпознатите ликови на социјалните мрежи, кои тој ги нарекува „нов плоштад на слободата“. Својата твитер популарност ја користи за актуелизирање на опшествено важни прашања и

Еден од најпопуларните актери на македонската сцена и човекот кој секогаш знае публиката да ја насмее до солзи, Сашко Коцев, во интервју за „Медиум“ се навраќа на своите средношколски денови

Во магијата на театарот се вљубила уште како средношколка, а денес ѝ е најдраго кога работи со учениците од гимназијата во Велес. Актерката Слободанка Чичевска од велешкиот „Театар Џинот“ се