Меѓуврсничкото насилство меѓу средношколците
Активирај се | Создадено од вас

Меѓуврсничкото насилство меѓу средношколците

18.07.2024 год. | < 1 мин. читање

Свети Николе сонува за градски базен што го имаше пред децении
Активирај се | Создадено од вас

Свети Николе сонува за градски базен што го имаше пред децении

18.07.2024 год. | < 1 мин. читање

Што прават средношколците на Кампот за медиумска писменост 2024?
Активирај се

Што прават средношколците на Кампот за медиумска писменост 2024?

17.07.2024 год. | < 1 мин. читање

Како да снимаш видео со мобилен телефон?
Активирај се | Создадено од вас

Како да снимаш видео со мобилен телефон?

10.07.2024 год. | 2 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Младите веруваат дека имаат моќ и знаење за да ја сменат лошата состојба во државата

28.06.2024 год. | 3 мин. читање

Активирај се

Свесни ли сме колку технологијата и социјалните медиуми ни го одземаат времето?

19.06.2024 год. | 2 мин. читање

Активирај се

Како да користите вештачка интелегенција за новинарски приказни?

11.06.2024 год. | 2 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Интервју со Марко Павловски студент на размена во Америка преку кл-ѕес програмата

6.06.2024 год. | 6 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

28.05.2024 год. | 3 мин. читање