horistite-m-acev
Активирај се | Создадено од вас

Хористите од „Мирче Ацев“ на Интернационален театарски фестивал

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање

elena
Активирај се | Создадено од вас

Мој личен став за…

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Слобода, предрасуди и смрт на инидивидуалноста

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

ana-janeva
Активирај се | Создадено од вас

Размена на културите

31.10.2014 год. | 4 мин. читање

Natasa-Acevska
Активирај се | Создадено од вас

Да ја сочуваме сајбер културата

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

disku
Активирај се | Создадено од вас

Средношколци дискутираа за влијанијата во медиумите

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Младите од Македонија и Албанија заедно учеа за светското наследство од региoнот

20.10.2014 год. | < 1 мин. читање

paula
Активирај се | Создадено од вас

Интервју со организаторката на првиот Ден на новинска ангажираност во САД

15.10.2014 год. | 4 мин. читање

dushica-ristovska
Активирај се | Создадено од вас

Влијанието на мобилните телефони и видео игрите

13.10.2014 год. | 3 мин. читање