Јас мислам вака

Дискриминација и предрасуди: Дали скап смартфон те прави подобар човек?

Активирај се | Создадено од вас

22.12.2022 год. | 2 мин. читање

Google dorking – што претставува и како да се заштитиме?

Активирај се | Создадено од вас

16.12.2022 год. | 2 мин. читање

Ден на човековите права: Борејќи се за права, освоивме слобода

Активирај се | Создадено од вас

14.12.2022 год. | 2 мин. читање

Зошто се важни воннаставните активности?

Активирај се | Создадено од вас

8.06.2020 год. | 4 мин. читање

Во свет кој е осуден на пропаст, дали критичкото размислување е новиот херој?

Активирај се | Создадено од вас

15.05.2020 год. | 3 мин. читање

Медиумската писменост низ очите на младите

Активирај се | Создадено од вас

21.04.2020 год. | 4 мин. читање

Симултанка против пет предмети

Активирај се | Создадено од вас

26.03.2020 год. | 4 мин. читање

Вонредната состојба и образованието

Активирај се | Создадено од вас

20.03.2020 год. | 3 мин. читање

Најтешката лекција ја учиме покрај празните ученички клупи

Активирај се | Создадено од вас

16.03.2020 год. | 3 мин. читање