Јас мислам вака

Репортажа од врвот на Баба: Искачи го Пелистер

Активирај се | Создадено од вас

9.03.2020 год. | 3 мин. читање

Хјустон, имаме проблем!

Активирај се | Создадено од вас

10.02.2020 год. | 3 мин. читање

Си­сте­мот ги исфр­ли ге­не­ра­ци­и­те во про­ва­ли­ја

Активирај се | Создадено од вас

25.12.2019 год. | 2 мин. читање

Jana Kostovska

Че­тврт есте­ти­ка и та­бу што мол­чи

Активирај се | Создадено од вас

25.12.2019 год. | 3 мин. читање

Nikolija Pehcevska

Што ко­га си млад, но со страв?

Активирај се | Создадено од вас

25.12.2019 год. | 2 мин. читање

Vo kakvo uciliste ucam a vo kakvo bi sakala da ucam

Во какво училиште учам, а во какво би сакала да учам?

Активирај се | Создадено од вас

3.10.2019 год. | 2 мин. читање

Kakva e taa nauka samo na hartija

Каква е таа наука само на хартија?

Активирај се | Создадено од вас

3.10.2019 год. | 2 мин. читање

Сакам да живеам во чиста околина

Активирај се | Создадено од вас

9.07.2019 год. | 2 мин. читање

Среќен сум што ја делиме грижата за чиста околина со многу ученици

Активирај се | Создадено од вас

9.07.2019 год. | < 1 мин. читање