Јас мислам вака

Ни фали да учиме за емоциите

Активирај се | Создадено од вас

9.07.2019 год. | 2 мин. читање

JAS MISLAM VAKA Monika Stojanovska

Ајде да зборуваме

Активирај се | Создадено од вас

5.04.2019 год. | < 1 мин. читање

elena saveska jas mislam vaka

Ж како жена или жртва

Активирај се | Создадено од вас

5.04.2019 год. | 2 мин. читање

Социјални мрежи за десоцијализирање и технологија за хендикепирање?

Активирај се | Создадено од вас

28.01.2019 год. | 2 мин. читање

Дали македонскиот образовен систем го пресретнува онлајн животот на учениците?

Активирај се | Создадено од вас

28.01.2019 год. | 2 мин. читање

Образование?! Абе ајде

Активирај се | Создадено од вас

28.01.2019 год. | 2 мин. читање

Трката да се исполнат стандардите

Активирај се | Создадено од вас

11.01.2019 год. | 3 мин. читање

Што е нормално?

Активирај се | Создадено од вас

14.12.2018 год. | 2 мин. читање

Obrazovanie abe ajde melani cvetkovska

Образование?! Абе ајде.

Активирај се | Создадено од вас

3.12.2018 год. | 2 мин. читање