Иницијативи SHAPE

ЗЕЛЕН ФОТО ГЛАС

9.03.2021 год. | < 1 мин. читање

Иницијативи SHAPE

ВКЛУЧУВАЊЕ НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД ПРЕСПА ВО ПРАКТИЧЕН ЕКО АКТИВИЗАМ

9.03.2021 год. | < 1 мин. читање

Иницијативи SHAPE

МЛАДИТЕ ЛИДЕРИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ИНВАЗИВНИТЕ ИНСЕКТИ И КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ ВО ТИКВЕШКИОТ РЕГИОН

9.03.2021 год. | < 1 мин. читање

Иницијативи SHAPE

ПОЧИСТ ГРАД ЗАЕДНО СО МЛАДИТЕ

9.03.2021 год. | < 1 мин. читање

Uncategorized @mk | Иницијативи SHAPE

РАЗМИСЛУВАМЕ ЗЕЛЕНО, ДЕЛУВАМЕ ОДГОВОРНО

9.03.2021 год. | < 1 мин. читање