[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Прирачници” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:center” google_fonts=”font_family:Playfair%20Display%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:900%20bold%20regular%3A900%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9452″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Прирачник за медиумска писменост за млади, за медиуми и за граѓански организации

Преземи МК
Преземи ALB
Преземи ENG

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9447″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Прирачник за јавниот интерес во новинарството

Преземи МК
Преземи ALB
Преземи ENG

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9448″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Прирачник за дигитален активизам

Кон прирачникот

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9449″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Краток водич за млади за медиумска писменост

Преземи МК

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Истражувања и анализи” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:center” google_fonts=”font_family:Playfair%20Display%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:900%20bold%20regular%3A900%3Anormal” css_animation=”fadeIn”][vc_empty_space][vc_column_text]

ИКС ја истражува медиумската писменост на неколку нивоа, со посебен интерес на образованието, медиумите и младите.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9450″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Медиумската писменост во Македонија: обид за имплементација во основното образование

Преземи МК
Преземи ALB
Преземи ENG

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”9451″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Медиумската писменост во Македонија: алката што недостасува за активно граѓанство

Преземи МК
Заклучоци МК
Заклучоци ENG

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]