Анализирај |

(Дез)информации за масовна посетеност на настани

feat-img

Колку луѓе биле на протестот? 5.000, 10.000 или 15.000? Бројките се толку различни, што ќе те збунат. Погледни како да провериш за да не те манипулираат.