„Објави ме“ – Паричка за Бадник или за Василица?

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Лекови за ретки болести се набавени, но не се даваат на болните оти министерството не направило нарачка

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање

„Објави ме“ – За електронските и печатените медиуми

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

„Објави ме“ – За лажните вести

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

И во количка можам да бидам капитен, вели јане во спотот на уефа

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 3 мин. читање

„Објави ме“ – Од каде се информираат пензионерите

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

„Објави ме“ – Детските вести и медиумската писменост

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Пациентите со ретката болест вилсон дале од своите лекови на нов пациент, оти државата пет месеци ги остави без терапија

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање

70 отсто од пациентите со ретки болести се деца, болните бараат државата да им обезбеди лекови

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 3 мин. читање