Прилог: Деца зависници од дрога

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Јане како гостин на погба ќе го гледа јунајтед против севилја во лигата на шампиони

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање

Поради административна грешка, лековите за болните од ретки болести што стасале на 27 октомври дури денеска пронајдени во магацин

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 3 мин. читање

Тимот на јане победи на хуманитарниот турнир во охрид, ќе чека операција во странство за да прооди

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 3 мин. читање

Охриѓани утре ќе играат фудбал и ракомет за поддршка на лицата со ретки болести

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање

„Објави ме“ – Ретро

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Почина пациент со ретка болест, сам си обезбедил лек оти министерството не го набавува, ама не дочека да го прими

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање

„Објави ме“ – Што значеше проектот за медиумска писменост

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Погба го покани јане да го гледа манчестер јунајтед во лигата на шампиони

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.02.2018 год. | 2 мин. читање