Анализирај

8 типови дезинформации

11.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Како се шират дезинформациите

11.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Критичко размислување

11.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Вистински наспроти лажни вести

11.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Фактите се важни

10.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Слободата на изразување наспроти говорот на омраза во медиумите во Македонија

10.10.2020 год. | < 1 мин. читање

Анализирај

Поголема одговорност или засилена пропаганда: новинарската етика во дигиталната ера

10.10.2020 год. | < 1 мин. читање