ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Говор на омраза

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Студентите и професорите за итноста од медиумската писменост во република македонија

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Дебата: Маргините во центар – Маслото од коноп, лек или бизнис?

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Прилог: Маслото од канабис, јавна тајна – корисниците бараат полиберални прописи за употреба

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Дебата: Маргините во центар – Кој ги брани правата на ЛГБТ заедницата?

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Дебата: Маргините во центар – Деца зависници од дрога

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Прилог: Одржливост на програмите за ХИВ во Македонија (прилог на ТВ21)

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Дебата: Маргините во центар – Живот со ХИВ 21.01.2018

21.02.2018 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Момчето со ретка болест на кожата им купи подароци на децата со посебни потреби од гостивар за да не бидат заборавени

21.02.2018 год. | 2 мин. читање