ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ |

Дебата: Маргините во центар – Маслото од коноп, лек или бизнис?

ТВ дебата на Телевизија 21. „Маргините во центар“ е проект за медиумска писменост во соработка на Коалиција Маргини и ТВ21.