d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Четврта емисија од серијалот „Објави ме“

ТВ ТЕРА ја емитуваше четвртата од дваесетте емисии од серијалот „Објави ме“ преку кој што им се овозможува на граѓаните директно да се вклучат во медиумскиот простор како репортери и креатори на медиумски содржини. Емисијата е дел од проектот „Објави ме“, кој го имплементира Младинскиот културен центар – Битола во партнерство со ТВ ТЕРА од Битола.