d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Медиумски ден

Приклучете се на Медиумскиот ден на 7-ми декември

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во партнерство со весникот „Нова Македонија“ и Институтот за различности во медиумите од Лондон на 7-ми декември 2016 година ќе организира Медиумски ден. Во текот на целиот ден, за учениците од средните училишта во Македонија се организираат посети по различни медиуми (електронски, печатени, онлјан) во Скопје и во другите градови низ земјата. Учениците, претставувани од свои професори, може да се пријават за учество на овој настан на [email protected] до 01 декемри 2016 година.