Uncategorised |

Седма емисија од серијалот „Објави ме“

ТВ ТЕРА ја емитуваше седмата од дваесетте емисии од серијалот „Објави ме“ преку кој што им се овозможува на граѓаните директно да се вклучат во медиумскиот простор како репортери и креатори на медиумски содржини. Емисијата е дел од проектот „Објави ме“, кој го имплементира Младинскиот културен центар – Битола во партнерство со ТВ ТЕРА од Битола.