d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
divider

Видеа

Медиумската писменост низ пет кратки видеа

           

Медиумска писменост
Дознај повеќе за петте концепти на
медиумската писменост.

       Точни и проверени информации
Како да разликуваш точни од
лажни информации.

       Ангажирана публика
Не биди нем набљудувач.
Направи промена со употреба
на медиумите.
                 
                                                                                                               
                                                                     

Што е вест?
Дознај што треба да содржи една
информација за да биде вест.

      Онлајн живот и безбедност
на интернет

Како да бидеш мудар жител
во дигиталната сфера.
                                   
 divider
Конференција „Медиумската писменост како предуслов за активно граѓанство“